вторник, ноември 24, 2009

22 ноември @ The Box

Неделната вечер на 22 ноември ще помня дълги години. Дали е просто Labirynth of Present или Evolution в най-чистия й вид, събитието се получи като една истинска симбиоза между визуалното и музикалното. Напълнихме си душите и искам искрено да благодаря на всички за подкрепата. Най-вече на Деси и Боян, чиято идея беше да направим концерт-изложба (надявам се да има още много в The Box), след това на пичовете от Smallman и 4? за това, че прегърнаха идеята, и, разбира се на Яни, който предостави транспорт, силно рамо, контакти и организационна помощ. Ето и превю на изложените работи:



Сдобихме се със стъклени рамки с клипсове, които окачихме на стената на клуба. The Box предостави подходящото осветление за изложбата, добрия звук и страшен ентусиазъм. Над главите на присъстващите се въртеше "The Embryonic Man", все-още неосъзнал себе си, спящ в утробата на еволюционното си гнезденце, а на сцената зад музикантите се сменяха различни символни и директни авторски картини, допълващи атмосферата.




Няколко медии формулираха впечатления: check out репортажa на Ники Василев за Metal Katehizis и този на Ивайло Александров за rawknroll.net, репортажa на Про-Рок, и снимки от Z-Rock).

Присъстващите явно бяха приятно изненадани от 4? - посрещнаха ги с бурни овации. Някои танцуваха, други се поздравяваха с техни парчета... Звучат идеално на живо - препоръчвам!



Smallman взривиха клуба. "Дълбочината, в която въздействат, силата на парчетата, страхотния глас на Цецо, гайдата му... побъркващия ритъм, здравите рифове, мелодиите, тежките изблици, красивите текстове, всичко това съчетано е не само любовта на фена. Това е и любовта на групата към изкуството. Собственото им изкуство, което извира от тях, независимо от всички фактори. Окъпани в светлината на прожекторите, четиримата асеновградчани забиха толкова здраво, че публиката и пред сцената, и на терасата пред бара, и в дъното на заличката буквално откачи." (rawknroll.net)





Всички присъстващи - приятели и приятели на приятели, помогнаха вечерта да се получи точно така, както си я представяхме. Точните хора на точното място с точната нагласа. Размазахме се и напълнихме души. До нови срещи!



Снимки: Мартина Маринова и Ивайло Петров

2 коментара:

Svetoslav Marinov каза...

Емски хич не си права така да не поканиш такъв твой фен като мен :( :(

Emmanu Elle каза...

Свет, имаше новини в почти всички музикални медии, за Пловдив имаше дори в Програмата. Пусках бюлетини в социалните мрежи, в DevArt... Явно не си влизал никъде през целия ноември...?